SALSICCIA-BURRATA-PASTA
- Pasta
- 1 pkt chilisalsiccia
- 1 pkt romtanticatomater
- 4 vitlöksklyftor
- 1,5 dl vitt vin
- 1 pkt burrata
- 1 kruka basilika
- 2 skivor bröd
- Parmesan
1. Sätt ugnen på 120 grader. Dela tomaterna i två. Lägg på en plåt tillsammans med 0,5 dl olja och 4 vitlöjsklyftor. Kör i ugnen i 1-2 timmar.
2. Ta bort skinnet på korven. Hacka i stora bitar och stek klart. Ha i vitt vin och koka upp. I med tomaterna. Salta och peppra.
3. Gör brödsmulor av brödskivorna och rosta i ugnen.
4. Koka upp pastan och när nästan klar så häll i den i stekpannan med korv, vin och tomtaterna.
5. "Smula" över burratan, brödsmulorna, basilikablad och parmesan.