FÄRSKA VÅRRULLAR

1. Marinera kycklingen (kycklingfile med skinn)
MARINAD
1 msk soja
1 msk soja
1 msk gochujangpasta
1 msk sesamolja
1 tsk socker
0,5 tsk hackad vitlök
1 msk sesamolja
1 tsk socker
0,5 tsk hackad vitlök
Spara lite av marinaden.
2. Tillaga kyckingen
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kyckligen med skinnsidan uppåt på ett galler med en plåt under. Kör i 10 minuter. Ta sedan ut kyckligen och pensla på marinaden på hela kyckligen. Kör klart i ca. 10 min.
3. Hacka tillbehören
- Gurka
- Morot
- Spenat
- Koriander
- Mynta
- Jordnötter
4. Gör rullarna
Vänd arken kort i kallt vatten (arken mjuknar medans rullarna förbereds). Lägg på kyckling + tillbehör. Doppa i sås - t ex hoisinsås.